Bliv uddannet som konsulent i Samarbejdssamtaler – NB: Nye datoer! 18.-19. januar 2018


(NB: Kursusbrochure med kursusdatoer i oktober er ikke længere gældende – hent den aktuelle folder her)

På dette kursus bliver du uddannet i at udføre samarbejdssamtaler. Du præsenteres for teorierne bag metoden Samarbejdssamtaler. Du får en grundig indføring i den konkrete metode, træning i rollen som neutral samarbejdssamtalekonsulent samt inspiration og redskaber til, hvordan du kan arbejde med strukturerede samarbejdssamtaler med afsæt i konfliktmæglingsmetoden. Underviserne fortæller om deres oplevelser og erfaringer med metoden, og der vises klip fra et video-interview med en mor og en plejemor, der fortæller om deres erfaringer med samarbejdssamtaler.

Det er en fordel, hvis mindst to personer fra samme forvaltning tager kurset, da dette fremmer den efterfølgende implementering af metoden i praksis.

Opfølgningsdag oplyses snarest. Stedet aftales ud fra deltagernes geografiske udgangspunkt, idet vi tilstræber at ‘mødes på midten.’

 

 

 

Gå til tilmelding
Tid og Sted
18. jan. 9:00-17:00 og 19. jan. 9:00-16:00

Sinatur Hotel Storebælt
Østerøvej 121
5800 Nyborg

Tilmeldingsfrist
01-12-2017 12:00
Kurset henvender sig til
Sagsbehandlere og familieplejekonsulenter
Antal Pladser
20
Pris
Pr. person: 5.250,-

Undervisere

Marianne Folden

Direktør og fagchef i Fabu. Uddannet socialpædagog, supervisor, coach og samarbejdssamtalekonsulent. Var i 2011-12 underviser på Socialstyrelsens implementeringskurser for myndighedssagsbehandlere i Barnets Reform. KEEP projektleder og underviser (Socialstyrelsen). Erfaren underviser af plejeforældre og netværksplejeforældre.

Malene Abel Brask

Souschef og samværsansvarlig i Fabu. Uddannet socialrådgiver, certificeret supervisor og uddannet samarbejdssamtalekonsulent. Var i 2011-12 underviser på Socialstyrelsens implementeringskurser for myndighedssagsbehandlere i Barnets Reform. Har deltaget i projektet "Konfliktmægling og samarbejdssamtaler i anbringelsessager."

Tilmelding til "Bliv uddannet som konsulent i Samarbejdssamtaler – NB: Nye datoer! 18.-19. januar 2018"

Udfyldes hvis du har et igangværende plejeforhold gennem Fabu
Udfyldes hvis dit plejebarns kommune har bevilget kurset

Afkrydses hvis du selv betaler for kurset