Nyhed – sikker mail til og fra Fabu


Kære plejefamilie

Nu kan man sende sikker post til Fabu via vores hjemmeside. Det vil vi hermed opfordre alle til at benytte, når der sendes følsomme oplysninger om plejebørn. Det månedlige refusionsskema ser vi f.eks. meget gerne bliver sendt til os på denne måde.

Gå ind på vores hjemmeside www.fabu.dk og vælg fanen ”Om Fabu” og derefter ”Kontakt os” eller gå direkte via dette link.

Refusionsskemaet ligger fortsat på vores hjemmeside under fanen ”For plejefamilier”, gå evt. direkte via linket Refusionsskema. Når du har udfyldt skemaet, skal det gemmes, hvorefter du kan oploade det (vedhæfte det) i en sikker mail på vores hjemmeside.

Udover hjemmesideløsningen, har Fabu nu også mulighed for at sende sikker post til plejefamiliers private mailadresse, og det vil vi i vid udstrækning benytte os af fremover.

Det foregår på den måde, at du modtager en mail med et link i og samtidig får du en sms med en kode. Når du klikker på linket i mailen, bliver du viderestillet til en hjemmeside, hvor du skal logge ind ved hjælp af den kode, du fik i sms´en. Du har mulighed for at svare sikkert tilbage på den modtagne mail.

Skulle der være spørgsmål til brugen af sikker mail løsningen, så kontakt os på telefon 3876 0680 og tal med en af vores sekretærer: Randi Løbger eller Kirsten Nielsen.

Med venlig hilsen

Marianne Folden

Direktør